Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mixed berry jam
- 1 lemon, zest and flesh only
- 500 g fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)
- 250 g Rapadura sugar
- 1 vanilla bean, split lengthways, seeds scraped
Pastry
- 150 g butter, chilled, cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 300 g plain flour, plus extra to dust
- 3 egg yolks
- 100 g caster sugar
- 1 pinch salt
- plain flour, for dusting
- plain flour, to dust
- 30 g full cream milk, to brush
- shredded coconut, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1413.3 kJ / 336.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 19.2 mg
Alternatieve recepten
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Pistachio cake
1h 10min
Muhamara dip
30 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 godz.
Peas and jamon
40 Min
Classic zabaglione
15 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30u. 25min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Blackberry meringue cake
3h 55 min