Apparaten en accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
14 portions
Ingrediënten
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
275.6 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate pudding
6u. 30min
Sambal Zucchini Noodles
Geen beoordelingen
Barley malt powder
97u. 40min
Korean pickled potato salad (peeler)
25u. 10min
Wholemeal pide
1u. 35min
Waffle Cones
35min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3u.
Raspberry chiffon cake
5u. 15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2u.
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Mixed berry clafoutis
40min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12u.