Compatibele versies
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron and sage bread
- 200 g mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)
- 100 g nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)
- 150 g water
- 1 pinch saffron
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- 500 g baker's flour
- 10 g dried instant yeast
- 50 g honey
- 3 eggs
- 40 g unsalted butter, softened
- 150 g full cream milk
- 1 pinch salt
- 15 fresh sage leaves, finely chopped
- 1 tsp ground cinnamon
Ginger butter
- 120 g glacé ginger
- 1 tsp ground ginger
- 150 g unsalted butter, cut into cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1878.8 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 48.3 mg
Alternatieve recepten
Coffee date muffins
35min
Apricot Danish slice
40 min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Yoghurt cake
1h 40min
Ginger butter
10min
English muffins
3h 10min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min