Compatibele versies
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron and sage bread
- 200 g mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)
- 100 g nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)
- 150 g water
- 1 pinch saffron
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- 500 g baker's flour
- 10 g dried instant yeast
- 50 g honey
- 3 eggs
- 40 g unsalted butter, softened
- 150 g full cream milk
- 1 pinch salt
- 15 fresh sage leaves, finely chopped
- 1 tsp ground cinnamon
Ginger butter
- 120 g glacé ginger
- 1 tsp ground ginger
- 150 g unsalted butter, cut into cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1878.8 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 48.3 mg
Alternatieve recepten
Speculaas
1 Std.
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Mini French apple cakes
1h 35min
Steamed wholemeal bread
2h
Quark and herb spread
5min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 Std. 30 Min
Almond thins
25 Min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Fennel, date and nut bread
1 Std. 15 Min