Compatibele versies
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron and sage bread
- 200 g mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)
- 100 g nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)
- 150 g water
- 1 pinch saffron
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- 500 g baker's flour
- 10 g dried instant yeast
- 50 g honey
- 3 eggs
- 40 g unsalted butter, softened
- 150 g full cream milk
- 1 pinch salt
- 15 fresh sage leaves, finely chopped
- 1 tsp ground cinnamon
Ginger butter
- 120 g glacé ginger
- 1 tsp ground ginger
- 150 g unsalted butter, cut into cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1878.8 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 48.3 mg
Alternatieve recepten
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Impossible coconut pie
1h 30min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25sa 20 dk
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 Std. 10 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Apricot Danish slice
40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min