Apparaten en accessoires
Jam-filled sweet potato doughnuts
Voorbereiding. 50min
Totaal 3u. 10min
14 portions
Ingrediënten
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
976.7 kJ /
232.5 kcal
Vetten
4.4 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
43.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon tart
2u. 15min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1u. 10min
Banana sesame cake
4u. 20min
Soya Yoghurt
12u. 10min
Rosewater madeleines
30min
Four-seed honey butter
30min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min
Mint choc chip ice cream
4u. 15min
Chocolate energy bars
1u.
Better-for-you custard
15min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Apricot macadamia biscuits
40min