Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 511.5 mg
Alternatieve recepten
Macaroons
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Hash browns with chive cottage cheese
1 Std. 15 Min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Beetroot and avocado eggs
88h
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8小时 45 分钟
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1hod. 50min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min