Compatibele versies
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1265.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meat stock paste
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Chocolate brownie trifle
6h
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Sausage ragu with orecchiette
1h