
Compatibele versies
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 tbsp sumac to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot cut into pieces
- 1 brown onion cut into quarters
- 3 celery stalks cut into pieces
- 3 garlic cloves roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes washed
- 1 - 2 tbsp oil plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives roughly chopped
- mixed leafy greens of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 475.7 kcal / 1998.1 kJ
- Eiwitten
- 52.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Natrium
- 1265.4 mg