Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes

Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes

4.1 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • sumac to taste
    1 - 2 tbsp
  • dried oregano
    1 tbsp
  • salt plus extra for seasoning
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    1 tsp
  • water
    1600 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • brown onion cut into quarters
    1
  • celery stalks cut into pieces
    3
  • garlic cloves roughly chopped
    3
  • beef roast trimmed (see Tip)
    1200 - 1300 g
  • new baby potatoes washed
    1000 g
  • oil plus extra to taste
    1 - 2 tbsp
  • fresh flat-leaf parsley roughly chopped
    1 - 2 sprigs
  • pitted black olives roughly chopped
    2 - 3 tbsp
  • mixed leafy greens of choice to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1265.4 mg
Eiwitten 52.9 g
Calorieën 1998.1 kJ / 475.7 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 24.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...