Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into pieces
- 10 g dried porcini mushrooms or dried shiitake mushrooms
- 1200 g water
- 1 tsp ground allspice
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 200 g gravy beef, cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g chicken thigh fillets, cut into cubes (3-4 cm)
- 1200 - 1500 g ham hock (smoked)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp nutmeg
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground ginger
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 816.1 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 50.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken liver pâté
2h 20min
Beef rendang
1h 55min
Yoghurt dressing
10 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Pork and prawn dumplings
55min
Peppercorn sauce
20 Min
Vegetable stock paste
50min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Basil oil
10 Min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30 min