Apparaten en accessoires
Carrot kimchi
Voorbereiding. 20min
Totaal 144u. 20min
1000 g
Ingrediënten
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1000 g
Natrium
58797.4 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Vetten
2 g
Vezels
16.6 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
97.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Gwinganna nut and seed bread
3u. 25min
Pumpkin Chai Latte
Geen beoordelingen
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Veggie Pulp Crackers
11u. 30min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Chilli crunch (TM6)
30min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Geen beoordelingen
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1u.
Carrot top pesto
15min
Mushroom pâté
1u. 15min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min