Carrot kimchi

Carrot kimchi

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 144u. 20min
1000 g

Ingrediënten

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    500 g
  • water
    2500 g
  • sea salt
    150 g
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • raisins
    25 g
  • garlic clove cut into slices
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    5
  • piece fresh ginger cut into slices
    2 cm
  • brown sugar
    30 g
  • nori sheet torn into pieces
    1
  • warm water
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1000 g

Natrium 58797.4 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1738.5 kJ / 415.5 kcal
Vetten 2 g
Vezels 16.6 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 97.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...