Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 25 g raisins
- 1 garlic clove, cut into slices
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 30 g brown sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 50 g warm water
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 1738.5 kJ / 415.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 97.7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58797.4 mg
Alternatieve recepten
Easy citrus pie
1h
Black tahini
20 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55 min
Pumpkin and ginger soup
35min
Almond milk powder
30min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Rustic homemade tofu
24h 30 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min