Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 25 g raisins
- 1 garlic clove, cut into slices
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 30 g brown sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 50 g warm water
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 1738.5 kJ / 415.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 97.7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58797.4 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Black tahini banana bread
1h 20min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Brown rice
50 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 30 Min
Spicy pineapple vinaigrette
Geen beoordelingen
Nut butter dressing
5 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Wakame gomasio
20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Basic nut butter
30 Min