Apparaten en accessoires
Lebanese-style hommus
Voorbereiding. 5min
Totaal 13u. 15min
800 g
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
3362.5 mg
Eiwitten
69.2 g
Calorieën
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Vetten
89.4 g
Vezels
40.6 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
187 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Baba ghanoush
1 godz.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Boerewors
40 min
Grain free wraps
15 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Vanilla wet chai
15 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min