Apparaten en accessoires
Lebanese-style hommus
Voorbereiding. 5min
Totaal 13u. 15min
800 g
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
3362.5 mg
Eiwitten
69.2 g
Calorieën
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Vetten
89.4 g
Vezels
40.6 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
187 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25u.
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Yoghurt cheese
24u. 40min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 45min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Kvass fermented beetroot salad
168u. 15min
Vegan mozzarella
3u. 40min
Greek cabbage salad
5min
Magic bean chocolate cake
1u. 40min
Black sesame mochi ice cream
23u.