Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 505.9 mg
Alternatieve recepten
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 phút
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40 min
Risotto verde (TM6)
30 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Milanese risotto
25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min