Asparagus and saffron risotto
TM6

Asparagus and saffron risotto

3.8 ( 13 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 30 g brown onion cut into wedges (3-4 cm)
  • 3 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ - 1 tsp saffron soaked in 2 tbsp hot water
  • 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 1 tbsp salted butter
  • Parmesan cheese to serve (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
427.9 kcal / 1790.4 kJ
Eiwitten
9.1 g
Vetten
10.9 g
Koolhydraten
71.2 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
3.1 g
Natrium
505.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten