Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 505.9 mg
Alternatieve recepten
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Pasta e fagioli
26h
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
French onion dip
45min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min