Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 505.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon and fennel risotto
30 min
Tuscan bean soup
40 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Asparagus risotto
40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Beetroot risotto
35min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
No-cook jam
24 Std. 15 Min