Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 505.9 mg
Alternatieve recepten
Risoni with salmon and spinach
25min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Beetroot risotto
35 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Risotto verde (TM6)
30 Min