Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 20 g warm water
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Nut butter dressing
5min
Kimchi Sauce
20 Min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Kimchi
51 Std.
Gado gado
1h
Green goddess pizza
1h 30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Sabji (vegetable) curry
30min