Kimchi

4.4 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 149u.
710 g

Ingrediënten

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    700 g
  • filtered water
    2500 g
  • Himalayan salt
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • apple cored and cut into quarters
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    5
  • ground cayenne pepper
    1 - 2 tsp
  • paprika
    1 - 2 tsp
  • tamari gluten free (see Tips)
    1 tsp
  • coconut sugar
    30 g
  • nori sheet torn into pieces
    1
  • warm water
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 710 g

Natrium 59014.2 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 1538.7 kJ / 367.8 kcal
Vetten 3 g
Vezels 15.7 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 84.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...