Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 20 g warm water
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Kimchi
51h
Rustic homemade tofu
24 Std. 30 Min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Wakame gomasio
20 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Vegan mayonnaise
15min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Kimchi queso dip
3h 15min
Plant-based parmesan
5min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min