Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 20 g warm water
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Pear shrub
48 Std. 35 Min
Miso dressing
5 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Kimchi Sauce
20 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Kimchi
51 Std.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Wakame gomasio
20 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4u. 35min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min