Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kvass
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
- 500 g water
- 2 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 2 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 10 whole black peppercorns
Dressing
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches white pepper, to taste
Salad
- ¼ red onion
- 2 dill cucumbers, cut into halves (approx. 50 g)
- 1 green apple, cored and cut into wedges
- 10 g extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- dill cucumbers, cut into ribbons, to serve
- fresh dill sprigs, to serve
- bread of choice, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 997.9 kJ / 237.6 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1323.8 mg
Alternatieve recepten
Lime and coconut mini bundts
Geen beoordelingen
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Nut butter dressing
5 min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Lemon and caper aioli
15 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min