Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 2006 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Keralan Fish Curry
30 min
Kimchi
149h
Kimchi Sauce
20 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Korean Ramen with Tofu
50min
Miso Soup with Vegetables
30 min