Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 2006 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon Ginger Spritzer
45min
Coriander Chutney
5 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 Std. 20 Min
Thai Green Curry Paste
15min
Green Curry Chicken
55 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1hod.
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Lupini Cheese
2h 45min
Paal Appam
9 Std. 30 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.