Compatibele versies
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
of wheat flour tortillas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4056 kJ / 969 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 2888 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Pasta alla Nerano
40 dk
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1sa
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 dk
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 dk
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk