Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1702 g
- Calorieën
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Eiwitten
- 321.9 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 271.4 g
- Verzadigd vet
- 95.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 6860 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Honey ice cream
17h 45 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Koeksisters
1 godz.
Milk tart
3 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Malva pudding
50min
Buttermilk rusks
29sa 25 dk
Mealie bread
55 min