Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot curry marinade
- 120 g dried apricots
- 3 brown onions, cut into quarters
- 150 g water
- 500 g apple cider vinegar
- 1 lemon, zest only (4 cm strips), no white pith
- 1 ½ tbsp curry powder
- 30 g soft brown sugar
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)
Pork sosaties
- 1 brown onion, cut into quarters, segments separated
- dried apricots (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1901.4 kJ / 452.7 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 462.5 mg
Alternatieve recepten
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1u. 15min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken à la king
40min
Rustic beef tarts
1h
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Bunny chow
45min
Caprese hasselback chicken
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Plaited pork pie
40min