Apparaten en accessoires
Harissa
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
345 g
Ingrediënten
-
fresh red chillies (approx. 9 chillies), cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 345 g
Natrium
2375.5 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1957.8 kJ /
467.9 kcal
Vetten
42 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ras el hanout
10min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Harissa
20min
Umami paste
5min
White bean dip with chimichurri
15min
Za'atar seasoning
5min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Pilau rice
30min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Pilaf with fragrant tarka
1u. 20min
Spiced nut clusters
35min