Vegetable trimming stock
TM6 TM5

Vegetable trimming stock

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g water
  • 400 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
  • 1 onion, unpeeled, cut into halves
  • 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
  • 2 garlic cloves, unpeeled, cut into halves
  • 2 fresh bay leaves (see Tips)
  • 4 allspice berries, whole
  • 10 black peppercorns
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
  • 2 tsp sea salt, plus extra to taste

Voeding
per 1400 g
Calorieën
1703.3 kJ / 407.1 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
80.6 g
Vetten
3.5 g
Verzadigd vet
0.8 g
Vezels
22.6 g
Natrium
4072.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten