Apparaten en accessoires
Vegetable trimming stock
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
1400 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1400 g
Natrium
4072.8 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1703.3 kJ /
407.1 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
22.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
80.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Egg Salad Sandwiches
35 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Cooked mayonnaise
5 Min
Whitebait fritters
35 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
CADA (4 ingredient muesli)
10 Min
Fresh fig jam
55 Min
No fail mash potato
20 Min