Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Eiwitten
- 100.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 2385.2 mg
Alternatieve recepten
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Keto bread rolls
1h 15min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Lamb's fry with bacon
1h 20 min
Tomato Soup Paste
35min
Whole steamed chicken
1h 20 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Turmeric, lemon and ginger tea
20 min
Almond milk powder
30 min
Cooking potatoes
45 min