Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Eiwitten
- 100.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 2385.2 mg
Alternatieve recepten
Brown rice
50min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Nut butter dressing
5 min
Chicken stock powder
6h 35min
Rocket watercress juice
10min
Basic nut butter
30 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min