Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Eiwitten
- 100.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 2385.2 mg
Alternatieve recepten
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Liver cake
1h 50 min
Basic nut butter
30min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Grab and go breakfast drink
6 Std.
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min