Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 226 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Lemon Chicken
25 Min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Shallot Oil
25 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade chicken stock powder
1h 35 min