Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 226 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Teochew Seafood Porridge
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30min