Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on, in pieces (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 482.7 mg
Alternatieve recepten
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Mirepoix
15 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Peeling Turmeric
5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Browned Chicken Cubes
15 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Basic Chicken Stock
1h 10 min