Apparaten en accessoires
Homemade Chicken Stock
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
482.7 mg
Eiwitten
21.8 g
Calorieën
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cooking White Rice
25 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Fish stock
35 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Chocolate ice cream
12 Std.