Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on, in pieces (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 482.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Salt-free Chicken Stock Paste
50 min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Ginger Garlic Paste
10 Min
Ginger Tea Paste
35 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Roasted Garlic
15min
Liquid beef stock
3h 20min