Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 915 g
- Calorieën
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 455.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 66.6 g
- Natrium
- 3970.3 mg
Alternatieve recepten
Mother sourdough starter
108h 20min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye seed loaf
28h 10min
Rye loaf
40 Min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Rye kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Spelt bread rolls
1h 45min
Seeded bread loaf
3h 20min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min