Apparaten en accessoires
Spelt bread
Voorbereiding. 15min
Totaal 26u.
915 g
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 915 g
Natrium
3970.3 mg
Eiwitten
88 g
Calorieën
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
66.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
455.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Homemade ricotta
1u. 15min
Rye sourdough starter powder
24u. 10min
Rye seed loaf
28u. 10min
Creamy coconut yoghurt
18u.
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1u. 20min
Coconut Yoghurt
13u. 20min
Vegan Parmesan
15min
Crunchy rice crackers
1u. 50min
Rye sourdough loaf
18u. 20min
Raw chocolate beetroot cake
2u. 15min
Mushroom pâté
1u. 15min
Mother sourdough starter
108u. 20min