Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 915 g
- Calorieën
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 455.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 66.6 g
- Natrium
- 3970.3 mg
Alternatieve recepten
Rye bread rolls
12h
ABC butter
30min
Seeded bread loaf
3h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20 min
Rye seed loaf
28h 10 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Finger lime tarts
2h 30min
Vegan hollandaise
10 Min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Nut paste
10 Min
Banana tofu ice cream
10 Min