Apparaten en accessoires
Spelt bread
Voorbereiding. 15min
Totaal 26u.
915 g
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 915 g
Natrium
3970.3 mg
Eiwitten
88 g
Calorieën
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
66.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
455.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Five seed bread
1u. 50min
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Rye seed loaf
28u. 10min
Artisan potato bread
2u. 5min
Spelt Bread
1u. 45min
Spelt bread rolls
1u. 45min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Seeded bread loaf
3u. 20min
Sourdough pizza base
3u. 5min
Sonja's Bread
3u. 10min
Everyday sourdough loaf
4u. 20min