Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 915 g
- Calorieën
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 455.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 66.6 g
- Natrium
- 3970.3 mg
Alternatieve recepten
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Rye bread rolls
12 godz.
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Rustic homemade tofu
24 Std. 30 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Spelt bread rolls
1 godz. 45 min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min