Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9263.4 kJ / 2205.6 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 377.3 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 69.6 g
- Natrium
- 3806.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Rye bread rolls
12h
Peanut Milk (Metric)
5min
Rustic bread
2 godz.
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Steamed wholemeal bread
2 godz.
Spelt Bread
1h 45min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Caraway rye bread
18 Std. 20 Min
Spelt bread rolls
1h 45min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35 min