Spelt bread

Spelt bread

4.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 26u.
915 g

Ingrediënten

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Spelt dough
  • spelt grains (see Tips)
    500 g
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    300 g
  • salt
    10 g
  • butter to grease
  • ice cubes (approx. 10)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 915 g

Natrium 3970.3 mg
Eiwitten 88 g
Calorieën 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
Vetten 14.7 g
Vezels 66.6 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 455.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...