Apparaten en accessoires
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
341.1 kJ /
81.5 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72u. 30min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Aperol® Spritz
10min
Fig and maple bourbon fizz
168u. 20min
Piña colada
5min
Green egg whites and ham omelette
35min
Mixed tomato and labne salad
24u. 20min
Blue cheese tofu dressing
5min
Fresh jalapeño dip
5min
Mango daiquiri
5min