Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

4.9 30 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions

Ingrediënten

  • raw sugar
    30 g
  • lemon peel (4 cm strips), no white pith
    2 pieces
  • ice cubes
    200 g
  • lemon flesh only, no white pith, pips removed
    130 g
  • Aperol®
    150 g
  • aquafaba (see Tips)
    60 g
  • dehydrated orange slices to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 6.7 mg
Eiwitten 1.2 g
Calorieën 341.1 kJ / 81.5 kcal
Vetten 0.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...