Apparaten en accessoires
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
341.1 kJ /
81.5 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Frozen coconut Margarita
6u. 5min
Tzatziki
15min
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Fresh jalapeño dip
5min
Warm caramel spice martini
1u. 15min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6u. 30min
Caramel, date and walnut bundt
1u. 15min
Roasted fennel dip
35min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Whitebait fritters
35min