Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 487.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Salmon kabsa
40min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Shakshuka
50min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Arrabbiata sauce
20min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Creamy tomato and basil soup
30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Pasta alla puttanesca
35min