Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 487.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shakshuka
50min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Mushroom bolognaise
45min
Sardines with tomato couscous
55min
Turmeric, lemon and ginger tea
20 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Salmon en croute
50min
Pasta primavera
1 Std.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min