Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4171 kJ / 993 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 51.9 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 2135.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Turmeric fish
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Cod with citrus butter
40 min
Steamed fish with green mash
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min