Saffron and cardamom poached pears

Saffron and cardamom poached pears

4.8 26 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • Beurre Bosc pears (see Tips)
    2
  • white wine
    300 g
  • water
    100 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sugar
    100 g
  • cardamom pods slightly crushed
    8
  • saffron threads
    1 pinch
  • cinnamon quill
    ½
  • sea salt
    1 pinch
  • crème fraîche to serve
  • macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 70.2 mg
Eiwitten 1.1 g
Calorieën 1795.9 kJ / 429.3 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 84 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...