Apparaten en accessoires
Saffron and cardamom poached pears
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
70.2 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
84 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Spiced red wine pears
45min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Smashed pea and bean dip
30min
Sour cream pastry
25min
Lamb Moussaka
1u. 30min