Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min