Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and strawberry fool
2j 15 menit
Gin and juniper berry marmalade
1h 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10 min
Sour cream pastry
25 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Orange and almond cake
2h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Double ginger and pear cake
1h 35 min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min