Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Smashed pea and bean dip
30 min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Salt cod gratin
50min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Spiced red wine pears
45min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Crème anglaise
15min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.