Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
Alternatieve recepten
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Salsa verde
5min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Rueben sandwich sauce
Geen beoordelingen
Stewed fruit compote
55 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Scallops with pea purée
25 min