Compatibele versies
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 499.5 mg
Alternatieve recepten
Brandy custard (TM6)
15 min
Plum paste
1 Std.
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Gwinganna mountain top bars
1h 55 min
Spiced nut clusters
35 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min