Apparaten en accessoires
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 20min
20 portions
Ingrediënten
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
58.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhubarb, orange and almond Cake
1u. 30min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1u.
Vegetable liquid stock (TM5)
3u. 15min
Rum baba
3u.
Orange Campari marmalade
1u. 35min
Aioli
10min
Rueben sandwich sauce
5min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Best lemon drizzle cake
35min