Apparaten en accessoires
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 20min
20 portions
Ingrediënten
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
58.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Obatzter (cheese spread)
10min
Gluten free fruit mince pies
1u. 15min
Leek and cheese tart
1u. 15min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Mini chive pikelets with mushrooms
1u.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4u.
The best ricotta gnocchi
3u. 45min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1u.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1u.
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min
Traditional minestrone
45min