Apparaten en accessoires
Gwinganna mountain top bars
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
12 portions
Ingrediënten
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
20.4 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Vetten
31.4 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
19.2 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Almond biscotti
1u. 10min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Chunky basil pesto dip
10min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Geen beoordelingen
Frangipane and apricot muffins
35min
Pear and ginger paste
26u. 25min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45min
Basic kimchi
144u. 20min
Sangria ginger punch
1u. 5min
Gin and lime pie
3u. 10min
Mexican corn salad
25min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1u. 5min