Apparaten en accessoires
Gwinganna mountain top bars
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
12 portions
Ingrediënten
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
20.4 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Vetten
31.4 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
19.2 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Beetroot and avocado eggs
88u.
Granini slice
2u. 15min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2u. 15min
Berry and cream filo stacks
30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Raw snickers slice
55min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Berry coconut cashew bars
2u. 40min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
High protein brownies
20min
Char siu pork bao
2u. 10min