Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 168.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten-free goodness pastry
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min.
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Chicken velouté meal
40min