Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 168.7 mg
Alternatieve recepten
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Gluten free chicken and pear pie
2 Std. 40 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Impossible coconut pie
1h 30min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Nut paste
10min