Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 168.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1u. 50min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Mushroom quinotto
30min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Spinach and feta muffins
40 Min