Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 130 g macadamia nuts
- 140 g pitted Medjool dates
- 70 g desiccated coconut
- ¼ tsp salt
Filling
- 400 g raw cashew nuts, soaked (1 hour) and drained
- 100 g lemons, flesh only
- 50 g pure maple syrup
- 120 g coconut oil
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp balsamic vinegar
- 120 g water
- 250 g fresh strawberries
- 40 g fresh blueberries, for garnishing
- 1 tbsp goji berries, for garnishing
- 1 tbsp flaked almonds, for garnishing (optioneel)
- 1 tbsp shredded coconut, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1988 kJ / 473.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 72.7 mg
Alternatieve recepten
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
No-bake coffee cake
7sa 30 dk
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Raw carrot cake
5h 30min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min