Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- 1 orange, zested and juiced
- 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
- ½ tsp caraway seeds
- ¼ tsp grated nutmeg
- 2 tsp sweet paprika
- 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
- 60 g tahini
- 80 g Greek yoghurt
- 100 g water
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 4390.3 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 24.8 g
- Natrium
- 2777.6 mg
Alternatieve recepten
Smashed pea and bean dip
30 min
Dukkah
25 Min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Basil pesto
10 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Dessert dukkah
1 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chopped vegetable salad
10 min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Hommus dip
5 min
Hommus
15 Min