Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- 1 orange, zested and juiced
- 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
- ½ tsp caraway seeds
- ¼ tsp grated nutmeg
- 2 tsp sweet paprika
- 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
- 60 g tahini
- 80 g Greek yoghurt
- 100 g water
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 4390.3 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 24.8 g
- Natrium
- 2777.6 mg
Alternatieve recepten
White bean dip with chimichurri
15min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Gluten free chicken and pear pie
2u. 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Apricot macadamia biscuits
40min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Hommus dip
5 min
Hommus
15min