Roasted carrot dip

Roasted carrot dip

2.8 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
600 g

Ingrediënten

  • carrots cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • honey
    30 g
  • olive oil
    30 g
  • orange zested and juiced
    1
  • fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
    1
  • caraway seeds
    ½ tsp
  • grated nutmeg
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    2 tsp
  • sea salt flakes to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • tahini
    60 g
  • Greek yoghurt
    80 g
  • water
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 600 g

Natrium 2777.6 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 4390.3 kJ / 1049.3 kcal
Vetten 64 g
Vezels 24.8 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 110 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...