Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- 1 orange, zested and juiced
- 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
- ½ tsp caraway seeds
- ¼ tsp grated nutmeg
- 2 tsp sweet paprika
- 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
- 60 g tahini
- 80 g Greek yoghurt
- 100 g water
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 4390.3 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 24.8 g
- Natrium
- 2777.6 mg
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Custard
10min
Béarnaise sauce
10min
Beetroot salad
10min
Mushroom risotto
30 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Hommus
15 min
Hommus dip
5 min