Apparaten en accessoires
Roasted carrot dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
600 g
Ingrediënten
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
2777.6 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Vetten
64 g
Vezels
24.8 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
110 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Feta, spinach and potato frittata
1u.
Sliders with walnut or sweet potato patties
2u. 15min
Beetroot salad
10min
White bean dip with chimichurri
15min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Zucchini slice
45min
Orange, hazelnut and coconut balls
2u. 10min
Kumara sausage rolls
1u. 15min
Classic mushroom risotto
30min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min