Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 560 g mixed dried fruit
- 300 g brandy, plus extra for feeding (see Tips)
- 200 g vegan butter, plus extra for greasing (see Tips)
- 30 g boiling water
- 3 tsp flaxmeal (see Tips)
- 160 g coconut sugar
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 tbsp apple sauce
- 3 tsp apple cider vinegar
- 160 g wholemeal plain flour
- 80 g slivered almonds
- 120 g glacé cherries, cut into quarters
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp mixed spice
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1308 kJ / 311.4 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Black tahini banana bread
1h 20min
Blackberry Jam
20min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 Std.
Black tahini
20min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Mixed berry jam
50min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Basic nut butter
30min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min