Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 58.5 mg
Alternatieve recepten
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11sa 20 dk
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Keto lemon curd
10 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Lime sour cream bundt cake
50min