Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 58.5 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20 min
Chocolate and strawberry domes
51h
Ham and cheese canelé
49h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Traditional French chocolate canelé
49h
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 godz. 45 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min