Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 58.5 mg
Alternatieve recepten
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Fermented beetroot dip
25h
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.