Apparaten en accessoires
Traditional gluten free French vanilla canelé
Voorbereiding. 10min
Totaal 49u. 5min
12 portions
Ingrediënten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
58.5 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
729.7 kJ /
174.4 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dani Valent's Basque cheesecake
2u. 10min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26u. 30min
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6u. 30min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Sgroppino
5min
Cherry pickin' gelato
4u. 35min
Roasted fennel dip
35min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24u. 50min
Quince paste
4u. 10min
Gluten free waffle cones
35min
Hazelnut torte
3u. 15min