Apparaten en accessoires
Traditional gluten free French vanilla canelé
Voorbereiding. 10min
Totaal 49u. 5min
12 portions
Ingrediënten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
58.5 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
729.7 kJ /
174.4 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Almond shortcrust pastry
35min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Lemon Tiramisu
6u. 25min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Beetroot carpaccio with burrata
1u. 25min
Orange liqueur zabaglione
15min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
Chocolate berry baked Alaska
8u. 20min
Steamed orange puddings
1u. 25min
Dani Valent's Basque cheesecake
2u. 10min