Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Whipped feta
- 150 g Danish feta
- 60 g cream cheese, softened
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp lemon juice
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Watermelon and walnuts
- 400 g watermelon
- 40 g halved walnuts, toasted and broken into halves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 213 kJ / 50.7 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 77.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, feta and mint salad
40 min
Brandy cream
15min
Wasabi mayonnaise
10min
Caesar salad dressing
10min
Gin-cured ocean trout salad
30sa 20 dk
Romesco dip
10min
Café de Paris butter
25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Baked artichoke dip
35 min
Tzatziki dip
15min