Compatibele versies
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Eiwitten
- 516 g
- Koolhydraten
- 155.1 g
- Vetten
- 191.4 g
- Verzadigd vet
- 54.6 g
- Vezels
- 21.8 g
- Natrium
- 1640.8 mg
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h