Compatibele versies
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Eiwitten
- 516 g
- Koolhydraten
- 155.1 g
- Vetten
- 191.4 g
- Verzadigd vet
- 54.6 g
- Vezels
- 21.8 g
- Natrium
- 1640.8 mg
Alternatieve recepten
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1u. 10min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Hunters' stew
1h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
British spice rub
5 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min