Compatibele versies
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 29.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 473.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Classic christmas fruit mince
1h 10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min