Compatibele versies
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 29.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 473.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Peaches in white wine syrup
4h
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Brandy cream
15 Min