Apparaten en accessoires
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Poached pears
-
raw sugar to taste80 - 120 g
-
water250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves12
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dry red wine (1 bottle)750 g
-
Beurre Bosc pears peeled4
Mulled wine gel
-
pure maple syrup80 g
-
agar agar10 g
-
sea salt¼
-
ground black pepper⅛ tsp
Cheesecake
-
unsalted butter softened40 g
-
gingernut biscuits (approx. ½ packet)100 g
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pecan nuts chopped, to serve
-
micro herbs to decorate
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
473.4 mg
Eiwitten
10.7 g
Calorieën
3532.4 kJ /
841.1 kcal
Vetten
49.8 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
29.7 g
Koolhydraten
70.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Facebook Live
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Cauliflower mash
25 Min
Nam Jim
10 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Hollandaise
15 Min