Apparaten en accessoires
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Poached pears
-
raw sugar to taste80 - 120 g
-
water250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves12
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dry red wine (1 bottle)750 g
-
Beurre Bosc pears peeled4
Mulled wine gel
-
pure maple syrup80 g
-
agar agar10 g
-
sea salt¼
-
ground black pepper⅛ tsp
Cheesecake
-
unsalted butter softened40 g
-
gingernut biscuits (approx. ½ packet)100 g
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pecan nuts chopped, to serve
-
micro herbs to decorate
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
473.4 mg
Eiwitten
10.7 g
Calorieën
3532.4 kJ /
841.1 kcal
Vetten
49.8 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
29.7 g
Koolhydraten
70.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Facebook Live
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2u. 30min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Nam Jim
10min
Crème anglaise
15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Mayonnaise
5min
Basil oil
10min
Dukkah
25min