Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and cherry paste
5h 15 min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chocolate Sauce
10min
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Stewed fruit compote
55min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min
Lemon and thyme oil
25min