Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Lemon curd (TM6)
15 min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Crème pâtissière
15 min
Lemon Curd
20min
Cucumber and mint raita
30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2sa 10 dk
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Orange Campari marmalade
1sa 35 dk
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25 min
Portuguese-style custard tarts
40min