Apparaten en accessoires
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
67 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
77.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
How sweet it is
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Whipped egg whites
10 Min
Traditional gravy
25 Min
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10 Std. 10 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Quick béchamel sauce
15 Min