Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Asturian rice pudding
1h
Citrus marmalade
2h 20min
Strawberry jam
55min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Lemon curd (TM6)
15min
Crème anglaise
15min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Apricot Jam
40 Min
Sunny gazpacho
25min