Apparaten en accessoires
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
67 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
77.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
How sweet it is
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Brandy cream
15min
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Mint sauce
5min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Prune and orange stuffing
10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5u.
Brandy butter
10min
Mini banoffee bombe Alaskas
24u. 30min
Dukkah
10min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Steamed orange puddings
1u. 25min
Fruit Cake
4u. 10min