Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30 min
Black forest cake
5h
Poached salmon and beetroot blinis
45min
British spice rub
5 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min.
Spiced red wine pears
45min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Dundee Cake
3 Std. 10 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Gin and tonic drizzle cake
1hod.