Apparaten en accessoires
Pâté en croûte
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u. 45min
10 portions
Ingrediënten
Pastry
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces170 g
-
sea salt1 tsp
-
chilled water100 g
Pork filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
pork meat, sinew free cut into cubes (2 cm), partially frozen900 g
-
sea salt to taste2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
brandy20 g
-
button mushrooms sliced100 g
-
shelled pistachios (optional)20 g
Assembly
-
butter to grease
-
rindless bacon rashers (see Tips)300 g
-
egg lightly beaten1
Jelly
-
titanium strength gelatine leaves6
-
Madeira wine (see Tips)200 g
-
water130 g
-
pure maple syrup30 g
-
white wine vinegar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
1091.1 mg
Eiwitten
32.9 g
Calorieën
1879.9 kJ /
447.6 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.9 g
Koolhydraten
33.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Plum and cherry paste
5u. 15min
Dairy-free coconut ice cream
Geen beoordelingen
Citrus syrup
25min
Almond pastry
25min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Classic zabaglione
15min
Kiwifruit jam
4u. 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Liquorice ice cream
8u. 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Citrus marmalade
2u. 20min
Pistachio macarons
2u. 30min