Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1091.1 mg
Alternatieve recepten
Sunny gazpacho
25 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Panna cotta
6h 15min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Cheesecake
3h 15min
Soubise sauce
30 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 Std. 50 Min
Trout mousse
5min
Rabbit stew
1 godz.
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28h 40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Semolina custard
20min