Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g brown onions, cut into halves
- 400 g lamb shoulder, preferably bone in (see tip), cut into pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut into pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut into 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 beef or lamb spicy sausages (optioneel)
- 400 g zucchinis, unpeeled, cut into slices (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g canned chickpeas, rinsed and drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
of 1 - 2 tsp chilli paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3753 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Thai-style fish cakes
30 Min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Russian beetroot salad
1h 10min
Vegetable fideuá
40 Min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Lentil hotpot
12hod. 45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min