Apparaten en accessoires
Grand Marnier® soufflé
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
81.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1365.5 kJ /
325 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Oysters with lime granita
5min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Cheese soufflés
30min
Asian-style fish fillets
30min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Zesty avocado with crab
10min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Pâtè with Riesling
3h
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Oysters Mignonette
5min
Sabayon
15min