Apparaten en accessoires
Grand Marnier® soufflé
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
81.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1365.5 kJ /
325 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1u. 40min
Cheese soufflés
30min
Chocolate mousse
3u. 20min
Steak tartare
30min
Milanese risotto
25min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Miso corn purée with almond ricotta
3u. 20min
Coffee semifreddo
6u. 30min
Sabayon
15min
Gratin dauphinois
50min
Pavlova
6u.