Apparaten en accessoires
Grand Marnier® soufflé
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
81.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1365.5 kJ /
325 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
35.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Oysters with lime granita
5 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Cheese soufflés
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Zesty avocado with crab
10 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Oysters Mignonette
5 min
Sabayon
15 min