Apparaten en accessoires
Fatayer (spinach turnovers)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 35min
32 portions
Ingrediënten
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
177.6 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
297.7 kJ /
70.9 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Authentic Lebanese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Falafel
25u. 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min
Baba ghanoush
1u.
Lamb sfiha
1u. 20min
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar bread rolls
2u.
Cheese sambousek
1u. 45min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1u. 35min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min