Fatayer (spinach turnovers)

Fatayer (spinach turnovers)

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 35min
32 portions

Ingrediënten

Dough
  • water
    150 g
  • olive oil
    90 g
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
Filling
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • brown onion cut into quarters
    350 g
  • salt
    2 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • lemon juice
    100 g
Assembly
  • plain flour for dusting

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 177.6 mg
Eiwitten 1.7 g
Calorieën 297.7 kJ / 70.9 kcal
Vetten 3 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 8.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...