Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 400 g fresh spinach leaves (see Tips)
- 350 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice
Assembly
- plain flour, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 297.7 kJ / 70.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 177.6 mg
Alternatieve recepten
Tarator (tahini dip)
5min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1óra 30p
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50p
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Cheese sambousek
1h 45min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Lamb sfiha
1h 20min