Apparaten en accessoires
Gougères
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
40 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)60 g
-
water190 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour125 g
-
cayenne pepper1 pinch
-
eggs4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
203.2 kJ /
48.4 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Geen beoordelingen
Pâté en croûte
8u. 45min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Peanut brittle
1u. 30min
Grilled eggplant dip
2u.
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1u. 20min
Hummus
5min
Boeuf bourguignon
1u. 30min
Grand Marnier® soufflé
1u.
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Pâtè with Riesling
3u.