Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 190 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 125 g plain flour
- 1 pinch cayenne pepper
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 203.2 kJ / 48.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Emmental Gougères
50 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Tiramisu
5h 20 min
Trout mousse
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pancetta and asparagus galettes
1h 5 min
Beurre blanc
15min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min