Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 190 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 125 g plain flour
- 1 pinch cayenne pepper
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 203.2 kJ / 48.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Floating Islands
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Emmental Gougères
50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Spaetzle
35 min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min