Apparaten en accessoires
Far Breton with prunes
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
84.3 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
42.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Poppy seed and apple cake
2u. 10min
Fig and apricot tea bread
1u. 30min
Apple cake
1u.
Halva semifreddo
7u. 30min
Leek and ham tart
1u. 55min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30u. 25min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4u. 35min
Black tahini banana bread
1u. 20min
Strawberry and meringue semifreddo
12u. 15min
Cardamom and lime syrup cake
1u. 35min
Apple and date cake
1u. 30min