Apparaten en accessoires
Far Breton with prunes
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
84.3 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
42.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6u. 20min
Torta caprese with raspberry jelly
2u.
Golden baklava
25u. 25min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Brutti ma buoni
4u. 40min
Poppy seed torte
5u.
Polenta
25min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Hazelnut torte
3u. 15min