Apparaten en accessoires
Harissa yoghurt dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
265 g
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 265 g
Natrium
1033.2 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
747.5 kJ /
178.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Lime and ginger dressing
30min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Broad bean bruschetta
30min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1u. 35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min