Apparaten en accessoires
Harissa yoghurt dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
265 g
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 265 g
Natrium
1033.2 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
747.5 kJ /
178.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1u. 35min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Sweet potato lentil pie
50min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1u. 20min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Warm satay bowl
1u. 10min
Gambas
10min