Apparaten en accessoires
Harissa yoghurt dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
265 g
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 265 g
Natrium
1033.2 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
747.5 kJ /
178.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Pumpkin tahini smash
40min
Shichimi togarashi seasoning
1u. 10min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Charred leek gulai sayur
1u. 10min
Set and forget rice pudding
1u. 10min
Garlic and sage mash
30min
Smoky Paprika Rub
5min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1u. 15min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min