Apparaten en accessoires
Harissa yoghurt dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
265 g
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 265 g
Natrium
1033.2 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
747.5 kJ /
178.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Walnut and spinach pesto
5min
Moroccan lamb with couscous
1u. 50min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1u.
Roasted fennel dip
35min
Fresh jalapeño dip
5min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Chilli and cheese nachos
35min