Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 163.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Apple, leek and sage sauce
15min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Lemon and caper aioli
15min
Polenta
25min
Creamed spinach
15min
Chimichurri
5min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Zhoug
10 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3sa 10 dk
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min