Apparaten en accessoires
White bean purée and anchovy on crostini
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
30 pieces
Ingrediënten
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (optioneel) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillet in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
163.2 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
535 kJ /
127.4 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Citrus seafood salad
1 godz.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Celery leaf gremolata
5 min
Lemon caper butter
10 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Cypriot grain salad
45 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.