Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 163.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre blanc
15 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Zesty avocado with crab
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Baba ghanoush
1 godz.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
White bean dip with chimichurri
15 min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min