Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g day old bread, roughly torn
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ½ tsp salt
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 50 g cream cheese
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 566 g
- Calorieën
- 4480.7 kJ / 1070.9 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 100.9 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 2148.3 mg
Alternatieve recepten
Broccoli almond soup
30min
Pears in red wine
3h 20min
Pears in red wine
3h 20min
Mushroom pâté
1h 15min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Broccoli soup with sage oil
30min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
White bean dip with chimichurri
15min