Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g day old bread, roughly torn
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ½ tsp salt
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 50 g cream cheese
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 566 g
- Calorieën
- 4480.7 kJ / 1070.9 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 100.9 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 2148.3 mg
Alternatieve recepten
Tapenade
10 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Mayonnaise
5 min
Cauliflower gratin
1hod.
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Yoghurt dressing
10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Lemon and caper aioli
15min
Asparagus risotto
40 min
Polenta
25min