Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 340.4 mg
Alternatieve recepten
Nam Jim
10 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Béarnaise sauce
10 min
Roasted eggplant
1h 35min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Romesco dip
10 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min