Apparaten en accessoires
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 55min
6 portions
Ingrediënten
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
340.4 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Vetten
36.3 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
16.4 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hazelnut meringue roulade
1u. 30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Hoi sin sauce
15min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Hot and sour soup
55min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Steamed coconut custards
45min
Grand Marnier® soufflé
1u.
Rustic bread
2u.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27u. 35min