Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 55min
6 portions

Ingrediënten

Gorgonzola panna cotta
  • full cream milk
    400 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • agar agar powder (see Tips)
    ¾ tsp
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)
    90 g
Pear and walnut salad
  • macadamia oil
    30 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • mixed salad greens
    100 g
  • pear cut into halves, cored and cut into thin slices
    1
  • walnuts
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 340.4 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1690.5 kJ / 402.5 kcal
Vetten 36.3 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 16.4 g
Koolhydraten 9.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...