Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 340.4 mg
Alternatieve recepten
Brioche fruit tarts
4 Std.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Spiced red wine pears
45 min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Sabayon
15min
Rosewater madeleines
30 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Steamed orange puddings
1h 25min
Cheese soufflés
30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sunny gazpacho
25min