Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quick puff pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
Caramelised onion
- 20 g oil
- 300 g eschalots, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g dried cranberries
- 20 g balsamic vinegar
- 20 g sherry
- 2 pinches sea salt
Cheese filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 300 g soft goat's cheese
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, zested, no white pith
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 3 tbsp pine nuts, toasted
- rocket leaves, to serve
- 1 green apple, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2903.6 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 28.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 490.7 mg
Alternatieve recepten
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Tarte tatin
2 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24ωρ. 20 λεπτ.
Pistachio Butter
15 min
Crème anglaise
15 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4óra 15p
Traditional crème brûlée
25h