Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quick puff pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
Caramelised onion
- 20 g oil
- 300 g eschalots, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g dried cranberries
- 20 g balsamic vinegar
- 20 g sherry
- 2 pinches sea salt
Cheese filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 300 g soft goat's cheese
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, zested, no white pith
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 3 tbsp pine nuts, toasted
- rocket leaves, to serve
- 1 green apple, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2903.6 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 28.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 490.7 mg
Alternatieve recepten
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Oysters with Lime Granita
15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Café de Paris butter
25min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Crème anglaise
15min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min