Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g water
- 20 g brown sugar (see Tips)
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 30 g apple cider vinegar
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 30 g black cocoa powder (see Tips)
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 ¼ tsp salt
- water, to brush
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 624.1 kJ / 149.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 245.3 mg
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3h 10 min.
Star anise and cinnamon syrup
45min
Matzah
30min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Rye seed loaf
28h 10min
Za'atar pesto
5min
Traditional Kaiser rolls
26u. 35min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min